Най-лош работодател

След поредния "отруден ден" ми дойде поредната брилянтна идея, която трябва да промени българската действителност и да донесе нови блага на ведрото българско население. 

Наличието на множество класации за най-добър работодател дава ясни накоси на всеки търсещ работа къде да работа (но няма да го вземат), но не показва онези трънливи и усойни места, където не трябва да стъпваме, дори да умираме от глад, свити до тръбите на парното, под моста на влюбените.

Точно така, ще направя класация за най-лош работодател.



Критериите за класацията ще са прости, което ще позволи да голям брой български фирми да се борят за челните места, като с предимство ще са тези, които не плащат заплати и, в които се работи повече от 15 часа на ден.

Разбира се основният критерий ще е: колко на брой минуси можете да сложите на вашия работодател, като тези които успеят да сложат повече от 100, автоматично в профила им, статуса на фирмата ще става "бивш работодател".

Вторият критерий ще е: Какво можете да споделите за вашия работодател ? Отново фирмите събрали най-голям брой псувни ще са в челото на класацията.

Крайната класация ще се определя, без значение на предните два критерия, а на база на това, коя фирма пусне най-голям подкуп на автора на класацията, очевидно е, че който плаща повече, го е закъсал повече.

0 comments:

Post a Comment