Кърмачни хроники

Искам да изкажа възмущението си във връзка с наболелия напоследък в обществото въпрос за кърмене в градските Молове. За селските такива ще пиша отделно. 
В качеството си на каква охраната на Моля ще прави забележка на майката, че удовлетворява естествените нужди на бебето си. Естествените нужди са затова да бъдат удвлетворени.

Онеправданата майка има пълната ми подкрепа и разбиране. Още повече ме трогна факта, че се е обърнала за защита към адвокат от БХК. 

БХК са известни като защитници на правдата и пазител на свободата в поквареното ни от прехода, морално западнало общество. Известни предимно с делата си срещу България и български граждани, заради побои нанесени от българи от ромски произход върху българи от български произход и полицаи, БХК са носител на най-визшите идеали и ценности, щедро финансирани от спечелените дела, за да разпростират тези идеали, и разбирасе подкрепени от католическата църква.

И все пак къде може да кърми една майка в мола, при наличие на единствено на бебешка тоалетна, в която постоянно влизат некви уроди с уродливите си малки бебенца. 

Пейката пред ескалатора на третия етаж, предлага почти пълно уединение и спокойствие както за детето, така и за майката.

0 comments:

Post a Comment