1 млн. надежди

Надеждата е измамна представа за светло бъдеще, по-добър живот, благоденствие, а по на юг е свързана и с 40 девственици, за които трябва обаче да се бориш. 
Умерения климат, в който живеем ни прави реалисти и затова тук сме по-умерени в надеждите си. Примерно да се надяваш да събереш 1 млн. лв. за три дни. Тези събития се случваха преди около 2000 години, отново на юг, но затова е надеждата, да се случат тук, днес, със нас.

Блажени вярващи, разбрали, че пророка им се движи на деветгодишно магаре само с пет просеника в джоба, започнаха дарителка кампания за да спасят Чудото. 

С призив "Ипотекирайте братя" и "От всеки вярващ бъбрек от истинските вярващи сърце" започна събирането на средствата. Хората с ограничени възможности и тези от малките градове могат да даряват прасенца, кокошки, волове и всичко, което могат да си позволят.

Буден млад вярващ предложи да се съберат всички на стадиона и да си представят, че любимият им отбор играе с Ливърпул и да дадат по 15-30 лв. за билети. Предложението веднага беше одобрено, но решиха, че няма защо да се ограничават и ще играят срещу Реал Мадрид за да събират по 100 лв. 
Зевзеци решили да се изгаврят със святата идея предложиха на вярващите да си представят по една греховна нощ с Николета Лозанова и да събират по 1000 лв.

Общото въодушевление беше помрачено от новината, че Светата Тройчо ще се върне в правия път, но след кратко съвещание беше решено да събират по 1 млн. и 40 000 за да могат да покрият разходите за първия месец на Светията.

0 comments:

Post a Comment