Само Барабани

Винаги работата е преди удоволствието, но когато можеш да съчетаеш работата с удоволствието обикновено трябва да спреш да пиеш.
Не така стоят нещата ако те кефят барабаните. Винаги можеш да започнеш почасово в БИАД и да събираш двулевки от отчаяни от живота програмисти от HP. Особено, когато двулевките станат двайсетолевки.
Не така стоят нещата обаче, когато отидеш да пикаеш и разбереш, че са ти отмъкнали барабаните. 
Цигански нарой ейй !!! 

 Фики винаги си е бил класа, освен ако не го гледаш в краката. Слушайки английски му, обаче осъзнах, че той не само е класа, но му трябват поне още 2 класа. Няма база за сравнение с Бареков разбира се, където цялото средно училище няма да му стигне, а най-вероятно и в университета ще му откажат. Такъв талант се ражда веднъж на десетилетие и ако не играе в Барса става евродепутат.

Третата тема, която ще засегна е за латино танците. Не, не тези латино танци. Нищо, което се танцува на изток от Белград, няма общо с латино. И по принцип, това че си мислиш, че си много добър в един танц, не значи даже, че танцуваш точно същия танц. Но с много тренировки всичко се постига, рано или късно, най-често късно. Двата ключови съвета, които мога да ви дам тук, е да внимавате да не настъпвате партньорката си, да не настъпвате себе си, и да не настъпвате пъпа си. Имате ли проблем с последния съвет, по добре се откажете от танцуването и се насочете, към традиционни японски бойни спортове. 




0 comments:

Post a Comment